Gratis in-game-evenement keert terug in Destiny 2 en is enger dan ooit tevoren

Festival of the Lost is een gratis in-game-evenement en keert vanaf vandaag tot en met 8 november terug in Destiny 2. Traditiegetrouw zetten spelers griezelige maskers op en proberen ze uitdagingen in en rond Haunted Sectors te voltooien. De beloningen die spelers dit jaar kunnen verdienen bestaan uit de legendarische sniper Mechabre, de door de community gekozen armor met Mech-thema en extra cosmetica die je vrijspeelt met de Festival of the Lost Event Card.
Event Card-beloningen
De nieuwe Festival of the Lost Event Card introduceert uitdagingen, plus gratis en premium beloningen voor alle spelers. Net als bij het Solstice-evenement van vorig seizoen gebruiken spelers de Event Card om nieuwe cosmetische items vrij te spelen. Denk aan een nieuwe emote, schip, Exotic Ghost en meer.

Haunted Sectors
Guardians kunnen aan de slag met de Haunted Sector-playlist. Hier nemen spelers het op tegen de Headless Ones in nieuwe en terugkerende Haunted Sectors. Nieuw dit jaar is de Haunted Sector in de EDZ, waar de Cabal de vijand is.

Armor met mech-thema
Vorige jaar stemde de community voor het eerst op hun Festival of the Lost-kostuums. Dit jaar hebben ze dat opnieuw gedaan met #TeamMech. Met dit op Mechs geïnspireerde armor verkennen spelers het systeem in stijl. De set is vanaf nu in de Eververse Store verkrijgbaar voor Bright Dust of Silver.

Bungie Rewards
Het Headless One-T-shirt is verkrijgbaar in de Bungie Store voor Guardians die de Bookworm 1 Triumph behalen. Dit is te behalen door een deel van de pagina’s voor het Book of the Forgotten vrij te spelen tijdens het Festival of the Lost-evenement. Spelers die de nieuwe in-game Seal en de bijbehorende titel voltooien, kunnen de Ghost Writer Collectible Medallion Pin pre-orderen in de Bungie Store. De laatste dag om deze beloningen vrij te spelen is aan het einde van het evenement op 8 november.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password