Gratis “Holiday Hoarders”-missie keert terug naar HITMAN 2 favoriete “Santa 47”-kostuum en Parijs locatie trailer nu beschikbaar!

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag het HITMAN “Holiday Hoarders” seasonal event vrijgegeven, een gethematiseerde missie waarin Agent 47 tegenover twee laffe dieven komt te staan. Harry “Smoky” Bagnato en Marv “Slick” Gonif zijn een modeshow in Parijs geïnfiltreerd en stelen cadeaus. De Holiday Hoarders-missie is beperkte tijd beschikbaar: vanaf vandaag tot en met 8 januari, in de Parijs (Frankrijk) locatie, die onderdeel is van de HITMAN Legacy Pack. HITMAN 2-eigenaren die de HITMAN Legacy Pack nog niet bezitten kunnen de Holiday Hoarders content gratis downloaden en spelen tijdens de duur van dit speciale evenement.   

Het downloaden van de Holiday Hoarders-missie geeft toegang tot nieuwe feestelijke items en een “Secret Santa” Challenge Pack waarmee spelers het geliefde “Santa 47”-kostuum vrij kunnen spelen om bij alle HITMAN 2 locaties te gebruiken. Nu is het aan Agent 47 om de dreigende hoarders tegen te houden en de feestdagen te redden voordat het te laat is.  

Daarnaast is een nieuwe game update beschikbaar voor HITMAN 2, met verscheidende nieuwe verbeteringen, nieuwe content, nieuwe uitdagingen en nieuwe contracten.  

Let op, het Santa 47-kostuum kan permanent vrijgespeeld worden om te gebruiken op alle HITMAN 2 locaties, de Holiday Hoarders-missie en Paris Legacy Pack locatie verloopt op 8 januari als ook het feestdagenseizoen eindigt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password