Gratis Dorado Crest-update voor SteamWorld Build aangekondigd, nu te downloaden!

Thunderful en The Station kondigen met trots aan dat de nieuwste gratis update voor SteamWorld Build nu te downloaden is op pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De Dorado Crest-update brengt een nieuwe meso-Amerikaanse themakaart naar de game die 3 nieuwe kaarten bevat, één nieuwe voor elke laag, evenals nieuw decor en een nieuw gebouw.

Met de Dorado Crest-update krijg je de nieuwe Midden-Amerikaanse piramideachtige “Sacred Site” als beloningsgebouw dat spelers een unieke bonus geeft voor de volgende playthrough, en toegang tot 12 nieuwe stukken omgevingsdecor, waaronder piramides, een vuurplaats en standbeelden. Dorado Crest volgt op de recente gratis vakantie-update Jingle Bolts en er staat nog meer gratis content gepland waar spelers in de loop van 2024 naar uit kunnen kijken.

SteamWorld Build biedt een gezellige bouw-sandbak die de radertjes oliën met die unieke SteamWorld geheime saus in een ervaring die net zo goed werkt op console als op PC. Breek de grond open en bouw huizen voor je steambot-burgers, voorzie ze van eten en wat rootin’-tootin’-entertainment. Waag je in de verlaten mijn onder je stad, waar volgens de geruchten oude technologie ligt die de sleutel vormt tot het naderende onheil. Gebruik de natuurlijke rijkdommen boven de grond en de overvloedige ertsen onder de grond om je stad uit te breiden, nieuwe woonlagen te stimuleren om mee te doen aan de zoektocht om dieper te graven, onnoemelijke rijkdommen op te graven en ze uiteindelijk te helpen om van de planeet af te komen!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password