Gratis content update voor Borderlands 3 nu beschikbaar, speel dit weekend gratis op PlayStation 4 en Xbox One

Hey Vault Hunters! Of je nu een doorgewinterde veteraan of helemaal nieuw bent, Borderlands 3 heeft deze week iets voor iedereen.

Voor de veteranen: de november patch is nu live. Deze patch voert verschillende verzoeken van de community door en bevat nieuwe content voor alle spelers, inclusief Takedown at Maliwan’s Blacksite en een nieuwe twist op uitdagende endgame content met Mayhem 4. Voor beginners is Borderlands 3 dit weekend gratis te spelen op Xbox One en PlayStation 4. Daarnaast zijn alle versies van Borderlands 3 op Xbox One, PlayStation 4 en de Epic Games store in de aanbieding dankzij Black Friday (meer informatie onderaan dit bericht).

In Takedown at the Maliwan Blacksite heeft Lorelei de Vault Hunters gerekruteerd om een super geheim wapen te ontmantelen die Maliwan op een geheime plaats heeft ontwikkeld. Deze nieuwe permanente toevoeging aan Borderlands 3 is gemaakt voor spelers die de verhaalmodus uitgespeeld hebben. Ze mogen zich verwachten aan een serieuze uitdaging: respawnen is bijvoorbeeld uitgeschakeld, maar je kan jezelf nog steeds redden met Second Wind of gered worden door een teamgenoot wanneer aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. Om screenshots te bekijken van Takedown at the Maliwan Blacksite, klik je hier.

Mayhem 4 is het nieuwe hoogste level in de Mayhem-modus en is nog uitdagender doordat vijanden nog meer gezondheidspunten hebben. Voor het spelen van deze moeilijkheidsgraad word je beloond met een hogere kans op goede loot en een nieuwe set Legendaries die je alleen kan krijgen wanneer deze moeilijkheidsgraad actief is. Mayhem 4 past ook licht het willekeurige modifier systeem aan door zowel de speler als de vijand een willekeurig voordeel te geven. Mayhem levels 1-3 zijn onveranderd gebleven in deze update.

Naast het toevoegen van nieuwe speelbare content, pakt de update van vandaag ook enkele verzoeken uit de community aan. De update bevat:

  • Uitbreiding van de bank capaciteit: alle personages beginnen de game met 20 vrije plekken op de bank, in plaats van 10. Door meerdere Storage Deck upgrades bij Marcus z’n winkel aan te schaffen op Sanctuary III, kan je de capaciteit uitbreiden tot wel 300 vrije plekken;
  • Toegewezen loot pools voor bazen: alle bazen zijn geüpdatet met nieuwe loot pools die gegarandeerde en vaste Legendary-uitrusting droppen. Spelers kunnen nu kijken welke bazen hun favoriete uitrusting uitgeven en daardoor makkelijker voor een specifieke uitrusting gaan;
  • Nieuwe verkoopautomaten: er zijn nieuwe verkoopautomaten geplaatst in meerdere maps.
  • Doelwit: er is nu een pop als doelwit te vinden op de schietbaan van Sanctuary III, waar spelers wapens veilig kunnen testen;
  • Thank You-wapens: twee gratis “thank you”-wapens zijn toegevoegd aan de game. Eén voor spelers met een lager level en één voor spelers van level 50. Deze zijn nu beschikbaar middels het in-game postsysteem.

Naast nieuwe content, past deze patch ook de balans van end-game characters aan en andere zorgen die de community heeft gerapporteerd. Alle aanpassingen kan je vinden in de volledige patch notes.

Voor spelers die deze content nog niet ervaren hebben, is het nu het perfecte moment om Borderlands 3 te ervaren. In Europa en Australië zijn de Standard Edition, Deluxe Edition en Super Deluxe Edition van Borderlands 3 allemaal tijdelijk te koop met 40% korting op Xbox One, PlayStation 4 en de Epic Games store. Deze aanbieding begint op 21 november op Xbox One, 22 november op PlayStation 4 en Epic Games Store en loopt tot en met 2 december, alhoewel de precieze timing per regio kan variëren. Check de details bij deelnemende winkels.

Daarnaast is Borderlands 3 dit weekend gratis te spelen op Xbox One en PlayStation 4. Voor alle Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate-leden is het gratis weekend, dat tot maandag 25 november 09:00 lokale tijd duurt, al begonnen. Ook op de PlayStation 4 is het gratis weekend al begonnen voor PlayStation Plus-abonnees. Voor hen eindigt het gratis weekend op maandag 25 november om 18:00 lokale tijd.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password