Graphic novel-avontuur Shuyan Saga komt in september 2023 op consoles!

ESDigital Games en Lofty Sky Entertainment zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ze een langdurig uitgeverspartnerschap zijn aangegaan – te beginnen met de console-release van het verbluffende graphic novel-avontuur Shuyan Saga. De game komt op 22 september 2023 naar PS4/PS5, Xbox Series X/S, Xbox One en Nintendo Switch!

Shuyan Saga speelt zich af in een oud Chinees martial arts fantasie-universum en vertelt het verhaal van de rebelse prinses Shuyan, die aan een levensveranderende reis begint om een echte leerling van Kung Fu te worden en om de kwade Guer horde te stoppen met het vernietigen van de Vijf Koninkrijken.

Met de Canadese actrice Kristin Kreuk (Smallville, Beauty and the Beast) in de hoofdrol van Shuyan, vertelt Shuyan Saga een authentiek kungfu-verhaal door middel van meer dan 1400 prachtige kunstpanelen in combinatie met spannende 3D-actiegevechten – met meer dan 300 gevechtsanimaties, gebaseerd op motion captured Kung-Fu-technieken van Shifu Longfei Yang, meester van de Shanxi Bidsprinkhaanstijl.

De Shuyan Saga ervaring wordt verder versterkt door prachtig geïllustreerde panelen van de Chinese comic book master Daxiong, bekend van zijn werk aan Dark Horse’s Star Wars comic en Justice League voor DC, onder anderen! Het verbluffende artwork van Daxiong past perfect bij de originele soundtrack van de game, gecomponeerd door de bekroonde componist Aaron Tsang.

Shuyan Saga werd in 2017 oorspronkelijk uitgebracht voor pc, iOS en Android en is nu opnieuw vormgegeven voor de consoleversie, met geoptimaliseerde gevechtsbesturing en ondersteuning voor een aantal extra talen, waaronder Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans en Koreaans.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password