Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu beschikbaar op Netflix, iOS en Android

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu beschikbaar voor Netflix-abonnees als onderdeel van hun abonnement en verkrijgbaar op iOS- en Android-apparaten.

Deze mobiele versies van de klassiekers Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas zijn stuk voor stuk apart verkrijgbaar en hebben extra verbeteringen, zoals de nieuwe modus Classic Lighting, waarbij het luchtruim de sfeer uitademt van de originele games.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is ook verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via de Rockstar Games Launcher, Steam en Epic Games Store.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password