Grand Theft Auto en Red Dead Online Community Update

Nu we kijken naar wat de Rockstar Games-community de komende weken en maanden te wachten staat, willen we graag van de gelegenheid gebruikmaken om iedereen te bedanken voor hun ongeëvenaarde enthousiasme en inzet voor al onze titels. Het is jullie steun die ons drijft om door te gaan met alles wat we doen, en we zijn verheugd om de eerste details over aankomende updates en meer met jullie te delen.
 
Dankzij de recente lanceringen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S zijn er meer spelers dan ooit in de straten van Los Santos. Daarom zullen we werken aan het verbeteren van de algehele GTA Online ervaring met nieuwe gameplay updates. Hierbij houden we rekening met verbeteringen die vanuit de community zijn aangedragen. Ook willen we spelers meer kunnen laten genieten van alles wat GTA Online te bieden heeft met nieuwe updates. 
 
Over een paar weken komt er een nieuwe update naar GTA Online op alle platforms die de criminele carrières van Executive, Biker, Gunrunner en Nightclub Owner zal uitbreiden – naast een reeks Contact Missions die de mogelijkheid bieden om beëdigd te worden tot speciale IAA-veldagent om een criminele samenzwering te onderzoeken.
 
Deze update bevat ook enkele veranderingen waar de community al lang om vraagt – zoals het verminderen van de effectiviteit van doelzoekende raketten en tegenmaatregelen op de Oppressor Mk II, het bieden van een handigere manier om toegang te krijgen tot snacks en bepantsering, en de mogelijkheid om Sell Missions te starten in Invite Only sessies. Dit zijn slechts enkele van de ervaringsverbeteringen die deze zomer in GTA Online worden geïntroduceerd. Ondertussen gaan we door met het verwerken van meer feedback van spelers en andere lessen die we in de toekomst leren.
 
We zullen ook enkele GTA$ uitbetalingen in het spel verhogen om spelers te belonen voor hun tijd, ongeacht wat ze kiezen om te spelen. Met zo’n breed scala aan dingen om te doen in GTA Online geloven we dat het verhogen van deze uitbetalingen spelers meer vrijheid geeft om te doen wat ze leuk vinden en sneller te krijgen wat ze willen.
 
Bodyguards, Associates en MC-leden zullen de uitbetalingen zien toenemen om co-op spelen aan te moedigen en te belonen – samen met hogere GTA$-uitbetalingen voor een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder grotere uitbetalingen voor Races, Adversary Modes en geselecteerde Heist Finales.
 
Bovendien zal onze voortdurende toewijding aan speciaal samengestelde seizoensevenementen, extra bonussen en geschenken, community-uitdagingen en andere verrassingen voor spelers ervoor zorgen dat Los Santos net zo dynamisch en onvoorspelbaar blijft als altijd.
 
We willen ook de Red Dead Online-community bedanken voor hun voortdurende steun en toewijding.
 
De afgelopen jaren hebben we gestaag meer middelen voor ontwikkeling verplaatst naar het volgende deel in de Grand Theft Auto-serie, maar we begrijpen meer dan ooit de noodzaak om de verwachtingen van spelers te overtreffen en om dit volgende deel zo goed mogelijk te laten zijn. Als gevolg daarvan zijn we bezig met het aanbrengen van enkele wijzigingen in de manier waarop we Red Dead Online ondersteunen.
 
Met zowel nieuwe als ervaren spelers die zich bezighouden met de weelde aan activiteiten die al zijn toegevoegd aan deze enorm rijke wereld, waaronder Specialist Roles, story-based co-op missies, competitieve Showdown Modes en nog veel meer,  zullen we deze unieke toevoegingen blijven presenteren via Red Dead Online’s maandelijkse evenementen, zodat spelers van alle niveaus kunnen genieten van wat de uitgestrekte wereld te bieden heeft.
 
Dit jaar zijn we van plan voort te bouwen op bestaande modes en nieuwe Telegram Missions toe te voegen, naast seizoensgebonden speciale evenementen, ervaringsverbeteringen en zodoende een gezonde Red Dead Online omgeving te blijven faciliteren en verbeteren. We zullen daardoor minder grote thematische content-updates leveren zoals in voorgaande jaren. De creatieve inspanningen van onze Red Dead-community blijven we bij elke gelegenheid benadrukken en delen via de Newswire en daarbuiten.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password