Gran Turismo Sport uitgesteld naar 2017

Ontwikkelaar Polyphony Digital heeft vandaag een bericht geplaatst op PlayStation Blog waarin het uitstel werd aangekondigd. Polyphony Digital wil meer tijd hebben om aan de game te werken. “We hebben meer tijd nodig om GT Sport te perfectioneren. We hebben al zoveel moeite in de game gestoken sinds de aankondiging en willen niets aan de uiteindelijke ervaring afdoen. We kunnen nog geen nieuwe releasedatum aankondigen, maar doen meer dan ooit ons best om van GT Sport de beste Gran Turismo-game ooit te maken.”

Op de Amerikaanse PlayStation Blog wordt 2017 als releasejaar genoemd, maar dat wordt niet op de Europese versie van de officiële blog vermeld.

Gran Turismo is Sony’s meest bekende racefranchise en GT Sport moet de eerste GT-game op PlayStation 4 worden. De game heeft een focus op e-sports met een nieuwe Sport-modus waarin evenement worden gepland waarin spelers kunnen strijden om een echte FIA-licentie. Daarnaast kunnen spelers foto’s met een 4K-resolutie maken in de game.

Gran Turismo Sport had oorspronkelijk op 15 november moeten verschijnen voor Playstation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password