Gran Turismo Sport bevat geen dynamisch weer of tijdsverloop

Kazunori Yamauchi, producer van Gran Turismo Sport, heeft in een interview laten weten dat deze game geen dynamisch weer en tijdsverloop zal bevatten. 

Kazunori Yamauchi: 

“We hebben ervoor gekozen om geen transities tijdens de race te hebben dit keer om de framerate en kwaliteit van de presentatie te verbeteren. De speler krijgt dus de mogelijkheid om dit te bepalen voordat een race wordt gestart. Je kunt nog steeds racen tijdens de nacht, ochtend, zonsopgang, zonsondergang, enzovoorts.”

In eerdere Gran Turismo-games bevatte wel een dynamish weer systeem en tijdsverloop. Al was dit enkel mogelijk om bepaalde circuits. Gran Turismo 6, kende meerdere problemen met de framerate.

Gran Turismo Sport zal op 18 november verschijnen in Europa exclusief voor PlayStation 4.

GT Sport

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password