Gotische vampieroverlevingsgame V Rising onthult Castlevania crossover op 8 mei

De Zweedse spelontwikkelaar Stunlock Studios heeft de krachten gebundeld met Konami Digital Entertainment (KONAMI) om aan te kondigen dat hun zeer succesvolle open-wereld fantasy survival game V Rising een Castlevania crossover krijgt, Legacy of Castlevania, wanneer het volledig lanceert op 8 mei op Steam – met een PS5 versie die later dit jaar lanceert.

De beroemde vampierenjager Simon Belmont infiltreert in V Rising om alle vampieren uit te dagen. Met zijn legendarische zweep en een berucht arsenaal aan heilige wapens is geen enkele nachtjager veilig voor zijn rechtvaardige kruistocht door Vardoran. Versla hem en ontgrendel de geheimen van zijn iconische wapen, dat nieuwe gevechtsvaardigheden biedt die de gratie en precisie van een dodelijke vampier belichamen!

Terwijl Legacy of Castlevania, inclusief Simon Belmont en het nieuwe zweepwapen, als gratis content wordt geleverd, kunnen vampierliefhebbers het Legacy of Castlevania Premium Pack cosmetische DLC kopen, waarmee spelers hun eigen kastelen kunnen bouwen die zijn geïnspireerd op de klassieke gotische esthetiek van Castlevania. Versier je weelderige hol, geniet van de aanpassingsopties voor personages die zijn geïnspireerd op klassieke Castlevania-personages en zaai terreur met je spookachtige skeletafdrijver. Je kunt zelfs de toon zetten in je onheilspellende verblijf met twee klassieke Castlevania-thema’s in een nieuw jasje gestoken door V Rising-componiste Aleksandria Migova.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password