Gotische vampier-overlevingsgame V Rising verschijnt dit jaar op PlayStation 5

De Zweedse spelontwikkelaar Stunlock Studios heeft aangekondigd dat hun langverwachte open-wereld fantasy survivalgame V Rising later dit jaar exclusief naar PlayStation 5 komt.

Na de lonende Early Access-periode van V Rising op PC met meer dan 3,9 miljoen verkochte exemplaren en een indrukwekkende 88% positieve beoordelingen op Steam, markeert de PlayStation-lancering de eerste stap van V Rising en Stunlock Studio’s uitbreiding van de PC-ruimte naar de wereld van consoles. In samenwerking met Sony en met extra ondersteuning van Auroch Digital heeft Stunlock Studios zich gericht op het creëren van optimale gameplay voor consoles met UI-verbeteringen, DualSense-controllerondersteuning en een veel soepelere algehele ervaring waar alle spelers van zullen profiteren, ongeacht hun platformkeuze.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password