Gotisch vampier-overlevingsspel V Rising lanceert op 8 mei volledig op PC

De Zweedse spelontwikkelaar Stunlock Studios heeft aangekondigd dat de pc-versie van hun zeer succesvolle open-wereld fantasy survivalgame V Rising op 8 mei in 1.0 lanceert. Later in het jaar komt er ook een PS5-versie.
Na de fangtastische Early Access-periode van V Rising op de PC, met meer dan 3,9 miljoen verkochte exemplaren en een indrukwekkende 88% positieve beoordelingen op Steam, brengt Stunlock Studios met deze volledige, met bloed doordrenkte lancering een zelfverzekerde game uit die zeer verfijnd is en onderweg een loyale en enthousiaste community van bloedzuigers heeft opgebouwd.

Spelers kunnen hun dorst naar nieuwe content lessen met de vernieuwde 1.0 update, met een angstaanjagend nieuw gebied om te verkennen, visuele aanpassingsopties voor je pantser, nieuwe uitrustingssets en verbeterde wapens die aan de game zijn toegevoegd. V Rising voegt ingrijpende verbeteringen toe en stuurt Vampiers op verkenningstocht door hun verloren samenleving in de uitgestrekte nieuwe eindspelzone, de Ruïnes van Mortium. Naast deze toevoegingen heeft Stunlock Studios zich gericht op het creëren van optimale PC-gameplay met UI-verbeteringen, volledig geïntegreerde gamepad-ondersteuning en een veel soepelere algehele ervaring waar alle spelers van zullen profiteren als ze in de volledige release van de game duiken, klaar om de volgende Vampire supreme te worden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password