Gothic Classic is nu uit op Nintendo Switch

Laat het avontuur beginnen! Gothic Classic is nu uit op Nintendo Switch. Ga op een epische reis door een duistere en meeslepende wereld van een RPG-klassieker, voor het eerst op een handheld console. Het koninkrijk van Myrtana – met geweldige prestaties en een goed aangepaste UI en besturing – nu in de palm van je hand.
Er is oorlog gevoerd in het koninkrijk Myrtana. Orcish hordes zijn het menselijk grondgebied binnengevallen en de koning van het land heeft veel erts nodig om genoeg wapens te smeden, mocht zijn leger standhouden tegen deze dreiging. Wie in deze duistere tijden de wet overtreedt, wordt veroordeeld tot een straf in de gigantische strafkolonie Khorinis, waar het zo broodnodige erts wordt gedolven. Je wordt door de barrière in deze gevangenenkolonie gegooid. Met je rug tegen de muur moet je zien te overleven en vluchtige allianties vormen totdat je eindelijk kunt ontsnappen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password