Gossip, Muse, Rob Zombie en Slayer zijn de sterren in het nieuwe Unplugged ‘Riff Pack’, dat volgende week gelanceerd wordt

Vertigo Games, de in VR gespecialiseerde uitgeverij- en ontwikkelingstak van de wereldwijde Koch Media Group, en Anotherway, VR-ontwikkelstudio met wortels bij Microsoft Hololens en Activision, lanceren op 14 april het eerste ‘Riff Pack’ voor hun opgevrolijkte VR-muziekgame Unplugged. De downloadbare bundel bestaat uit tracks van Gossip, Muse, Rob Zombie en Slayer, en komt naar botch Meta Quest en PC VR* (*Valve Index Controller-compatibele headsets alleen). Het Riff Pack is de eerste realisatie van Vertigo Games en Anotherway’s plan om de muzikale bibliotheek van Unplugged uit te breiden.

Door het gebruik van hand-tracking technologie, biedt Unplugged meeslepend luchtgitaarspel op de deuntjes van wereldberoemde rock-songs. Met levensechte gitaar- en versterkermerken, een ervaren all-star rockteam achter de game en een solide setlist van meer dan 20 nummers, brengt Unplugged een authentiek en opzwepend gevoel van rockster echtheid. De game werd door Upload VR bekroond met ‘Game of the Year 2021’, ‘Best Quest Hand-tracking Game’ en ‘Most Innovative Design’. Het uitbreiden van de muzikale bibliotheek met het Riff Pack was een logische volgende stap in het voortzetten van de Unplugged tour.

Over de Unplugged – Riff Pack
Shred je een weg door de zware klassieke riffs in het nieuwe Riff Pack van Unplugged. Voel de rock ’n roll terwijl je je stort op de luide en energieke muziek van enkele van de grootste rocklegendes. Stijg naar de top van het klassement en word de ultieme luchtgitarist. Tijd om te rocken! unplugged-vr.com

Het Riff Pack bevat de tracks:

  • Gossip – Standing in the Way of Control
  • Muse – Won’t stand Down
  • Rob Zombie – Crow Killer Blues
  • Slayer – South of Heaven

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password