Goons: Legends & Mayhem onthult vechtende hockeyactie voor pc, PlayStation, Xbox en Switch

Firestoke en RageCure Games zijn verheugd om Goons: Legends & Mayhem en onthullen dat de game in 2023 zijn weg schaatst naar pc, PlayStation, Xbox en Switch. In navolging van titels als Mario Strikers en Windjammers brengt Goons: Legends & Mayhem cartooneske actie naar de ijshockeysport, met leuke multiplayer-wedstrijden waarin schandalige speciale vaardigheden de sleutel zijn tot je doel om de puck in het net te krijgen.

Goons: Legends & Mayhem is een 3-tegen-3 ijshockeyspel met verschillende PvE- en PvP-modi, waaronder een volledige verhaalcampagne. Spelers kunnen kiezen uit een van de acht personages verdeeld over 3 klassen – de aanvalsgerichte scherpschutter, de verdedigingsgerichte handhaver en de wingman, een wildcard die zich ofwel kan richten op het ondersteunen van zijn team, of kan fungeren als een constante pijn in de nek van de tegenstanders. Elk personage heeft zijn eigen speciale vaardigheden, waaronder explosieve mijnen, tegenstanders bevriezen in een blokje ijs en teleportatie, wat een element van cartoonesk knokken toevoegt aan deze hockeytitel waarin teamwork de sleutel tot succes is.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password