Goons: Legends & Mayhem komt op 11 april naar pc, PlayStation en Xbox

Ga op 11 april het ijs op met de cartooneske en chaotische versie van de ijshockeysport Goons van Firestoke en RageCure Games: Legends & Mayhem op de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S verschijnt. Een nieuwe trailer voor de releasedatum laat zien hoe Goons: Legends & Mayhem een mix is van cartooneske vechtactie, een reeks schandalige speciale vaardigheden, ijsbanen op piratenschepen en hectische multiplayer-wedstrijden.

Goons: Legends & Mayhem is een ijshockey-actiegame met 1 vs 1 tot 3 vs 3 wedstrijden met verschillende PvE- en PvP-modi, waaronder een volledige verhaalcampagne. Spelers kunnen kiezen uit acht personages verdeeld over 3 klassen: de aanvallende scherpschutter, de verdedigende enforcer en de wingman, een wildcard die zich kan richten op het ondersteunen van het team of die de tegenstanders constant dwars kan zitten. Elk personage heeft zijn eigen speciale vaardigheden, waaronder explosieve mijnen, tegenstanders bevriezen in een blok ijs en teleporteren. Dit voegt een cartoonesk knokelement toe aan deze ijshockeytitel waarin teamwork de sleutel tot succes is.

Goons: Legends & Mayhem neemt spelers mee op een afwisselende reis over ijsbanen in bossen tot drijvende ijsbanen op het dek van een piratenschip, terwijl ze proberen de missie van de Grand Mascoteer om ijshockey voor iedereen te ruïneren te stoppen. Tijdens dit epische avontuur moeten spelers het opnemen tegen epische keepersbazen, ongeremde helden rekruteren die nieuwe manieren om te spelen bieden, en allerlei verzamelobjecten en cosmetische goodies verzamelen.

Naast de leuke ijshockeygameplay, op klassen gebaseerde personages en chaotische vechtkunsten, wordt er nog meer diepte toegevoegd door zes omgevingen waarin je kunt spelen, elk met zijn eigen speciale mechanieken, omgevingsgevaren en een keeper om te verslaan. Het belegerde kasteel van Koning Patrick wordt bijvoorbeeld beschermd door een duo tovenaars die gedaanteverwisselende spreuken uitspreken. De omgeving bevat ook twee ophaalbruggen die soms naar beneden vallen, waardoor spelers niet goed kunnen navigeren. Het kasteel wordt ook aangevallen door pinguïns gewapend met katapulten, die de baan onhandig bedekken met ontploffende projectielen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password