Gooi een T-Rex naar je tegenstanders wanneer Roxxor de arena betreedt in Death or Glory

Death or Glory, het gratis te spelen kaartspel dat vechtspelmechanieken combineert met deckbuilding om de ultieme kaartduelervaring te bieden, heeft zijn eerste post-launch content aangekondigd. Roxxor, een gigantische krijger die intimideert met krachtige grabbles, verpletterende slams en T-Rex wielding worpen zal beschikbaar zijn op 21 november.
Death or Glory is op 17 oktober uitgebracht op PC via Steam Early Access. In de afgelopen 4 weken hebben meer dan 1300 spelers het tegen elkaar opgenomen, zijn er meer dan 250.000 kaarten gespeeld en zijn de PvE-bazen meer dan 1800 keer verslagen. Distilled Gaming Company kondigde onlangs aan dat Death or Glory maandelijks updates zal ontvangen, met nieuwe kampioenen (één per maand), nieuwe PvE-kaarten en modifiers om de herspeelbaarheid te vergroten.

Alle nieuwe kampioenen brengen hun prestaties en voortgangspaden met zich mee, waardoor er meer in-game valuta verdiend kan worden om te gebruiken voor extra kampioenen of cosmetische skins. Alle nieuwe PvE-maps die worden toegevoegd aan Death or Glory zijn gratis voor alle spelers.

Death or Glory biedt een uniek turn-based systeem waarin op bijna elke aanval gereageerd kan worden, of deze nu ontweken of geblokkeerd wordt. Elke kaart maakt gebruik van een snelheidssysteem, net als de frames van een vechtspel, dus een zware aanval zal nog steeds een klein blokje om raken. Het beheren van je middelen, waaronder uithoudingsvermogen, kampioenskracht en kaarten in de hand, is van vitaal belang om de arena te domineren.

Kies een vechter, begeef je door de fantasierijken en stel het perfecte kampioensdeck samen in de roguelike avonturenmodus, die speelt als een traditionele roguelike deckbuilder. Er zijn meerdere kaarten beschikbaar, die allemaal evolueren en veranderen terwijl je nieuwe uitdagers verslaat.

De kampioenen van Death or Glory zijn onderverdeeld in vijf verschillende klassen, elk met een unieke speelstijl en hulpbronsysteem. Als je een mech bestuurt, moet je de temperatuur van het systeem beheren om verwoestende combo’s uit te voeren, terwijl je vecht als een wilde weerwolf door je woede te gebruiken om de gezondheid van je tegenstander aan te tasten.

Death or Glory is nu beschikbaar in Steam Early Access als een gratis te spelen titel. In-game valuta kan worden gekocht om nieuwe kampioenen en cosmetische items vrij te spelen. Alle kampioenen kunnen worden verdiend via in-game spelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password