Good Shepherd Entertainment kondigt aan dat Hellboy: Web of Wyrd nu uitkomt op 18 oktober

Good Shepherd Entertainment, de wereldwijde uitgever van videogames, heeft vandaag aangekondigd dat de langverwachte aankomende titel Hellboy: Web of Wyrd op 18 oktober uitkomt op pc via Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Ontwikkelaar Upstream Arcade is nog steeds hard aan het werk om ervoor te zorgen dat alle spelers – zowel oude fans als nieuwkomers in het Hellboy-universum – de best mogelijke ervaring krijgen.

Hellboy: Web of Wyrd plaatst spelers in de schoenen van Big Red zelf (ingesproken door Lance Riddick) als hij door het vreemde rijk van de Wyrd wordt gestuurd. Wanneer een agent van het Bureau voor Paranormaal Onderzoek en Verdediging (B.P.R.D.) vermist raakt tijdens een onderzoek in het Vlinderhuis en er over de hele wereld psychische stekels worden ontdekt, wordt ‘s werelds meest vooraanstaande cambionjager van het bovennatuurlijke – Hellboy – ingeschakeld. Spoor deze vermiste collega op terwijl je het opneemt tegen enorme, woeste monsters in de Wyrd met verwoestende ketens van melee- en ranged-aanvallen, en dit alles terwijl je Hellboy’s kracht opbouwt tot iets dat kan wedijveren met de woestste krijgers van de hel.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password