GoldenEye 007 komt zeer binnenkort naar Xbox Game Pass

Afgelopen september werd aangekondigd dat GoldenEye 007, de door Rare ontwikkelde titel uit de jaren 90 eindelijk zou terugkeren naar consoles, zodat ervaren spelers er weer van kunnen genieten en een nieuwe generatie het zelf kan ontdekken.

We kunnen eindelijk de releasedatum van GoldenEye 007 op Xbox Game Pass aankondigen en je hoeft niet lang te wachten, want het zal beschikbaar zijn op 27 januari 2023, over slechts twee dagen. Dit is de klassieker die in 1997 een revolutie teweegbracht in het genre, gebaseerd op de film die het publiek kennis liet maken met een spannend nieuw tijdperk van James Bond.

GoldenEye 007 is beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X|S via Xbox Game Pass. Als je in het bezit bent van een digitale versie van Rare Replay, de compilatie van 30 klassiekers ontwikkeld door de studio die is uitgebracht om het 30-jarig jubileum te vieren, kun je de game gratis downloaden.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password