Gojo leert je meer over spelmechanismen en modi in een nieuwe trailer voor Jujutsu Kaisen Cursed Clash

Studenten van Jujutsu High, opgelet! Eerstejaars leraar Satoru Gojo is hier om zijn kennis te delen over Jujutsu Kaisen Cursed Clash, de 2v2 action brawler gebaseerd op de populaire serie Jujutsu Kaisen, die op 2 februari 2024 verschijnt.

Het gevechtssysteem van de game maakt gebruik van de unieke vervloekte technieken die elk personage te bieden heeft. Spelers vechten in 2 tegen 2 en moeten hun tag team-personages kiezen door rekening te houden met hun synergieën en aanvullende vaardigheden om een voorsprong te krijgen in de gevechten. Als spelers hun vervloekte energie opladen tijdens het vechten, kunnen ze geweldige krachten ontketenen, waarbij elk personage zijn eigen ultieme en ontwaakte moves heeft. Ze kunnen ook hun krachten bundelen met hun teamgenoot voor een verwoestende gezamenlijke aanval.

Jujutsu Kaisen Cursed Clash biedt twee speltypen om te spelen:

  • De verhaalmodus waarin het verhaal uit de anime opnieuw wordt verteld en originele verhalen worden toegevoegd.
  • Het speltype Online biedt:
    • Online versus, waarin spelers in 2v2 gevechten worden gekoppeld aan andere spelers van over de hele wereld.
    • Online co-op modus met een partner om het op te nemen tegen CPU-tegenstanders met toenemende moeilijkheidsgraad.
    • Online lobby waarin spelers hun vrienden kunnen uitdagen.Jujutsu Kaisen Cursed Clash verschijnt op 2 februari 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via STEAM. Pre-orders zijn geopend op alle platforms.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password