God Eater 2: Rage Burst is nu verkrijgbaar

Bandai Namco heeft God Eater 2: Rage Burst officieel uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation Vita en pc (Steam). Bereid je voor en neem het samen met een team van drie vrienden op tegen de Aragami die de wereld terroriseren.

Drie jaar na de gebeurtenissen uit God Eater Resurrection wordt de wereld vergiftigd met de Black Plague, veroorzaakt door een mysterieuze rode regen. Zonder geneesmiddel voor handen staat het 100% vast dat je, eens geïnfecteerd, meteen sterft. De speler wordt lid van de speciale eenheid “Blood”, deel van de Fenrir Organization, met als opdracht er op onderzoek uit te trekken. Hanteer gigantische wapens, daag enorme monsters uit en werk samen met tal van personages om te vechten voor de mensheid.

Spelers zullen moeten strijden met hun God Arcs, wapens die zijn versterkt met Oracle Cells en de enige manier zijn om de Aragami te verslaan. God Arcs bestaan in verschillende vormen en groottes en passen zich aan verschillende vechtstijlen aan. Zo zijn er grote hamers, korte zwaarden, lange brede zwaarden en zeisen. God Arcs transformeren ook in vuurwapens voor langeafstandsdoelwitten. God Eater 2: Rage Burst kent ook meer dan 400 Blood Arts die spelers kunnen aanleren. Deze versterken de God Arcs’ eigenschappen en zullen tijdens de vele gevechten van pas komen.

Spelers die God Eater 2: Rage Burst voor PlayStation 4, PlayStation Vita of pc via Steam aankopen, krijgen er een gratis downloadcode bij voor God Eater Resurrection die meer dan honderd uur aan gameplay bevat. Ontdek het volledige God Eater-verhaal met beide games, nu verkrijgbaar op alle platformen.

*Spelers die de digitale versie van God Eater 2: Rage Burst aanschaffen zullen meteen God Eater Resurrection ontvangen. Spelers die de fysieke versie van God Eater 2: Rage Burst aanschaffen, zullen in het doosje alle details terugvinden en naar dlc-god-eater.com moeten surfen om hun code voor God Eater Resurrection te ontvangen. PlayStation-versies van de games ondersteunen tevens cross saving.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password