Goblins of Elderstone gaat van Early Access naar Full Launch op Steam

Outerdawn ontketent vandaag chaos met de volledige release van hun goblin-fueled survival city builder, Goblins of Elderstone. Om de release te vieren is het spel vandaag verkrijgbaar op Steam voor 16,79€, met een lanceringskorting van 10% tot 15 maart.

Verander je jonge stam van een klein dorp in een rijk! In deze unieke kijk op het stedenbouwkundige genre moet je je niet alleen richten op het verzamelen van grondstoffen om structuren en de economie van je dorp op te bouwen, maar ook op het vormgeven van de religie en cultuur van de inwoners en ervoor zorgen dat aan hun toenemende behoeften wordt voldaan. De dynamiek van de stammen is van groot belang: als je je kobolden goed behandelt, zullen ze (meestal) naar je luisteren, maar als je ze niet tevreden houdt, zullen ze rellen, stelen en elkaar vermoorden en zelfs het dorp platbranden. Daarnaast vereisen relaties met naburige stammen, winterse ondoden, avonturiershelden en zelfs de goden een vaste en diplomatieke hand. Je verstand en vaardigheid in de omgang met je goblins en het vermogen om te ruilen, om te kopen en af en toe te plunderen zullen je een weg naar een rijke stam opleveren in Goblins of Elderstone!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password