Goat Simulator 3 verschijnt dit najaar met online multiplayer voor 4 ‘personen’

Tijdens het Summer Game Fest 2022 presenteerden Coffee Stain Publishing, Coffee Stain North en Koch Media met trots het langgevreesde vervolg op de wereldwijde ergernis ‘Goat Simulator’. Goat Simulator 3 verschijnt dit najaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en de Epic Games Store (voor pc).
Dit vervolg op Goat Simulator uit 2014 laat spelers een heel nieuw avontuur beginnen, wederom met Pilgor de geit. Deze geit heeft dit keer een heel nieuwe omgeving ontdekt op het uitgestrekte sandbox-eiland San Angora, een plek met mysteries en chaos om elke hoek. Spelers zijn vrij om hun eigen weg over dit eiland te vinden en de geheimen ervan te ontsluieren, of, nou ja, gewoon alles wat ze zien te slopen. Dit is tenslotte een Goat Simulator.

we generatie van geitsimulatie biedt alles wat je je als simulatiefan maar kunt wensen: geiten, geiten met hoeden, geiten met hoeden die op andere geiten rijden, en meer. Daarnaast zijn er onnatuurlijke rampen, geheime dierenclubs, driedubbele sprongen en meer onzin dan een normaal mens kan verzinnen. Maar goed, wat heb je aan al die vernieuwingen zonder vrienden om ervan te genieten? Daarom is het beste nieuws dat jullie in Goat Simulator 3 met een kudde van 4 vrienden tegelijk al jullie geitigste dromen kunnen waarmaken. Jawel, Goat Simulator 3 heeft online multiplayer!

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password