Go Mecha Ball flippers op PC en Xbox 25 januari

Super Rare Games en Whale Peak Games kondigen vandaag de releasedatum aan voor Go Mecha Ball, een asymmetrische arcade-stijl twin stick shooter die op 25 januari 2024 naar Steam, Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass en PC Game Pass komt.
Ga op een meeslepende reis door de neonverlichte werelden van Go Mecha Ball, waar spelers dynamische twin-stick shooter-gevechten aangaan en acrobatische manoeuvres uitvoeren op levendige 3D-platforms met flipperkastachtige fysica. Spelers zweven boven de chaos en kunnen hellingen opkrikken, stuiteren van levendige bumpers of meeliften op de opwaartse luchtstroom van gigantische ventilatoren. Zo voegen ze een laagje dynamische beweging toe aan hun gekozen strategie terwijl ze het opnemen tegen golven verwoestende robotvijanden, kolossale eindbazen en arcade-achtige obstakels.

Spelers kunnen de kracht van vier verschillende gewapende mechs inzetten, elk met zijn eigen unieke arsenaal aan wapens, vaardigheden en upgrades die kunnen worden toegevoegd tussen runs voor roguelike progressie door levendige en spannende levels. Gebruik meer dan 25 gereedschappen voor massavernietiging en verken de manieren waarop meer dan 20 eigenzinnige vaardigheden de ervaring van elke schietronde aanpassen in vier visueel verbluffende werelden vol vijanden en uitdagingen.

De dynamisch gegenereerde en interactieve soundtrack van de game voegt nog een laag toe aan de chaos, waarbij elk schot, elke impact en elke interactie wordt weerspiegeld in een meeslepende soundscape die een symfonie van uniciteit creëert voor de reis van elke speler.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password