Glorious Gaming lanceert PRO-serie High-Performance muizen voor de herfst van 2023

Glorious Gaming, kondigt de volgende generatie van Glorious’  high-performance Model O en Model D gaming muizen aan met vier nieuwe PRO Series muizen: de Model O 2 PRO, Model O 2 PRO 4K/8KHz Edition, Model D 2 PRO, en Model D 2 PRO 4K/8KHz Edition, allemaal verkrijgbaar vanaf vandaag.

De PRO-serie is ontworpen voor competitieve PC-gamers die op zoek zijn naar elitesnelheid en piekprecisie in FPS, MOBA’s en andere snelle titels. De PRO-serie heeft een vernieuwde functieset die de veelgeprezen gamingmuizen van Glorious Gaming verbetert om gamers te helpen winnen. De PRO-serie blijft Glorious Gaming’s inzet voor het leveren van de beste kwaliteit in zijn klasse met geoptimaliseerde gewichten en lagere responstijden voor ongeëvenaarde controle in een slanke behuizing gebouwd voor betrouwbaarheid op lange termijn.

Ultralichte precisie
De PRO-serie is Glorious’ lichtste full-size muis tot nu toe. Met een gemiddeld gewicht van 57g (Model O 2 PRO), 60g (Model D 2 PRO), 59g (Model O 2 PRO 4K/8KHz Edition), en 62g (Model D 2 PRO 4K/8KHz Edition), zorgen de ultralichte bouwwerken voor een perfecte balans tussen richtsnelheid en gebruikerscontrole in intense wedstrijden. De PRO-serie heeft ook een prestatiegericht omhulsel, dat de controle verder verbetert met verbeterde, niet-geperforeerde oppervlaktestructuur voor een betere grip tijdens lange gamesessies.

Bliksemsnelle glorieuze optische schakelaars
Met de lancering van de PRO-serie zet Glorious Gaming zijn missie om topprestaties te leveren voort met de Glorious Optical Switches. De aangeboren reactietijd van 0,2 ms van de PRO-serie optische schakelaars is vijf keer sneller dan traditionele mechanische alternatieven en is perfect voor gamers die het uiterste vragen van hun randapparatuur. Elke muis uit de PRO-serie is berekend op een kliksnelheid van 100 miljoen, waardoor gamers een betrouwbare en nauwkeurige ervaring hebben zonder problemen met dubbel klikken. Elke muis uit de PRO-serie is uitgerust met een BAMF 2.0 26K-sensor met een resolutie van 100-26.000 DPI, 650 IPS-snelheden en Motion Sync-technologie voor feilloze tracking vanaf de eerste dag.

De Model O 2 PRO bouwt voort op het geprezen ontwerp van de Model O met een intuïtieve vorm die perfect is voor alle gripstijlen. De Model D 2 PRO tilt ergonomische vormfactoren naar een hoger niveau door extra comfort te bieden voor mensen die de voorkeur geven aan rechtshandige handpalm- en klauwgrepen. Door de combinatie van prestatiegerichte vormen en een 1.000 Hz draadloze polling rate, levert het standaardaanbod van de PRO serie onmiddellijke resultaten in een lichtgewicht behuizing.

Voor spelers die de overhand willen hebben in de meest veeleisende gameomgevingen, brengen de 4K/8KHz Editions het landschap van game-randapparatuur op een hoger niveau met een vooruitstrevende nadruk op snelheid en controle. In staat om draadloos 2.000 Hz tot 4.000 Hz te peilen en bekabeld 8.000 Hz, bieden de 4K/8KHz Editions ongeëvenaarde vloeiendheid en reactiesnelheid bij het richten met capabele hardware.

Aanpassing aan de CORE
Met de Glorious CORE-softwaresuite kunnen gebruikers van de PRO-serie hun spel als nooit tevoren beheren. Elk van de zes knoppen van de PRO-serie is volledig aanpasbaar met behulp van de CORE-software, naast de mogelijkheid om DPI-voorkeuren van gebruikers in te stellen tot 26.000 en een groot aantal andere prestatiegerelateerde functies. De Glorious CORE software suite is gratis verkrijgbaar bij Glorious Gaming, met ondersteuning voor de PRO Series, GMMK series toetsenborden en Model O Wireless, O 2, Model D Wireless, Model I en Model I 2 muizen.

“Bij Glorious Gaming streven we ernaar de best presterende hardware te leveren aan de gaminggemeenschap,” zegt Shazim Mohammad, oprichter van Glorious Gaming. “Met de lancering van de PRO Series muizen vandaag, zijn we verheugd om gamers een kans te geven om zich te onderscheiden van de concurrentie!”

De PRO Series muizen zijn nu verkrijgbaar op Gloriousgaming.com en bij deelnemende retailers voor de volgende prijzen:

Model O 2 PRO –  voor €109,99
Model D 2 PRO – voor €109,99
Model O 2 PRO 4K/8KHz Edition –  voor €139,99
Model D 2 PRO 4K/8KHz Editie –  voor €139,99

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password