Gloednieuwe trailer Gear.Club Unlimited 2 onthult nieuwe functies van de Performance Shop

Een gloednieuwe trailer van Gear.Club Unlimited 2 onthult alle nieuwe functies van de Performance Shop. Deze garage vormt een fundamenteel onderdeel van de Gear.Club Unlimited-franchise en wordt gebruikt om voertuigen te upgraden en aan te passen.

De Performance Shop
Beslissingen die je neemt in de Performance Shop hebben grote invloed op het gedrag van de auto’s. Je moet goed nadenken over de materialen en aanpassingen, om zo gebalanceerde en competitieve auto’s te creëren. Is de auto bijvoorbeeld te licht, te krachtig en heeft het verkeerde banden, dan kun je het podium wel vergeten. Experimenteer met alle aanpassingen om de strijd aan te kunnen gaan met ervaren coureurs. De Performance Shop bestaat uit zeven onderdelen:

  • Mechanical Workshop: verander motoren en versnellingsbakken om auto’s krachtiger te maken.
  • Body Workshop: verminder het gewicht van auto’s om ze sneller te maken.
  • Wind Tunnel: verbeter de aerodynamica van de auto.
  • Tires Workshop: wissel remmen en banden om de grip te verbeteren.
  • Graphic Workshop: verander kleuren en breng stickers aan op auto’s om ze uniek te maken.
  • Cosmetic Workshop: pas auto’s aan, van de motorkap tot de spoiler!
  • Rally Workshop: pas je auto aan om te concurreren op zandcircuits in de rallymodus.

Ruim vijftig gelicenseerde wagens
Gear.Club 2 Unlimited is een racegame exclusief voor Nintendo Switch, waarin spelers met een uitgebreid scala aan auto’s door verschillende omgevingen met meer dan 3000 kilometer aan races kunnen scheuren. De game bevat 51 gelicenseerde wagens van 22 prestigieuze merken als Porsche, Dodge, Lotus en McLaren.

4 december exclusief op Nintendo Switch
Gear.Club Unlimited 2 wordt ontwikkeld door Eden Games en uitgegeven door Mindscape. De game verschijnt 4 december exclusief voor Nintendo Switch!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password