Gloednieuwe Trackmania onthuld

Tijdens de Trackmania Grand League finales in Lyon, Frankrijk, is afgelopen vrijdag aangekondigd dat de nieuwe Trackmania vanaf 5 mei 2020 beschikbaar is voor Windows PC.

Trackmania is terug met de grootste en meest complete remake van het legendarische Trackmania Nations ooit, waarbij de easy-to-learn, hard-to-master gameplay wordt gecombineerd met een nieuwe, hedendaagse uitstraling:

  • Regelmatig geüpdatete content: Trackmania biedt een officiële seizoensgebonden campagne en een dagelijkse selectie aan tracks.
  • Diverse tracks: Unieke creaties gemaakt door spelers, die gemaakt worden met de vertrouwde en nieuwe ondergronden en speciale blokken, worden in Trackmania gemakkelijk gedeeld met de hele wereld.
  • Een nieuwe vorm van esport: Trackmania maakt esports toegankelijk voor iedereen, met dagelijkse in-game competities en internationale open leagues om aan deel te nemen.

De gloednieuwe Trackmania gaat te zien zijn op de aankomende Trackmania Zrt Cup. Deze competitie vindt plaats op 13 juni in de AccorHotels Arena in Parijs met maar liefst 15.000 toeschouwers en is reeds uitverkocht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password