Gloednieuwe Sifu trailer geeft een intense blik op aankomende gratis Arenas uitbreiding

Bereid je vuisten, ellebogen, voeten en wat je nog meer kunt gebruiken om goons in elkaar te slaan: Sifu maakt op 28 maart zijn debuut op Xbox en Steam, samen met de gratis uitbreiding Arenas Mode voor alle beschikbare platforms. Ontwikkelaar Sloclap heeft vandaag met een gloednieuwe trailer vol actie laten zien wat je kunt verwachten als de Arenas-uitbreiding uitkomt. Voorbestellingen voor Sifu zijn nu beschikbaar op Xbox voor €39,99.

Met 9 nieuwe locaties en 45 genadeloze uitdagingen verspreid over 5 speltypen, stopt de Arenas-uitbreiding tot 10 uur extra gameplay in de toch al veeleisende titel. Meesters van Kung Fu worden tot het uiterste gedreven door golven vijanden in de Survival-modus, of tot het uiterste gedreven in de Performance-modus. Met Time Attack kunnen spelers ook tegen de klok strijden op een pad vol vijanden. Sifus die een andere draai willen geven aan de impactvolle gevechten van het spel, kunnen de nieuwe Capture-modus proberen – waarin spelers een gemarkeerd gebied moeten innemen en vasthouden – of de Manhunt-modus, waarin een specifiek doelwit omringd door beschermers moet worden uitgeschakeld.

Hoe je ook kiest voor Kung Fu, je ontmantelt je vijanden in gevarieerde, prachtige scènes. Van bruisende, kleurrijke leegtes tot regenachtige steegjes, je vijanden wachten op je, klaar om met snelheid en felheid te worden neergehaald.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password