Gloednieuwe Pokemon Trading Card Game uitbreiding l Silver Tempest

The Pokémon Company International heeft vandaag de nieuwste uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd. Sword & Shield—Silver Tempest zal vanaf 11 november 2022 verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels wereldwijd.

Sword & Shield—Silver Tempest bevat nog meer Radiant Pokémon, zoals Radiant Jirachi en Radiant Alakazam. Dit zijn Shiny Pokémon die afgebeeld zijn met geëtst artwork en gewoonlijk een krachtige Ability of aanval hebben. Daarnaast zitten er in de uitbreiding nog meer Pokémon VSTAR, waaronder Lugia VSTAR en Regidrago VSTAR, en de eerste Pokémon VSTAR in de Pokémon TCG die nog niet volledig geëvolueerd is: Alolan Vulpix VSTAR.

Trainers kunnen zich verheugen op de volgende opvallende kaarten uit Sword & Shield—Silver Tempest in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties:

  • 3 Radiant Pokémon
  • 15 Pokémon V en 18 full-art Pokémon V
  • 1 Pokémon VMAX
  • 6 Pokémon VSTAR
  • 30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon in de Trainer Gallery-deelset

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password