Gloednieuwe Pokemon onthuld voor Pokemon Scarlet en Violet

The Pokémon Company International heeft details bekendgemaakt over een onlangs ontdekte Pokémon in de regio Paldea van de spellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet games: Wiglett, de Garden Eel Pokémon! Hij ziet er misschien uit als een Diglett, maar het is echt een compleet andere Pokémon-soort!
Wiglett
Wiglett beschikt over een buitengewone reukzin, waardoor hij geuren op een afstand van wel 20 meter waar kan nemen. Hij is nogal schichtig en houdt zijn omgeving constant in de gaten. Wanneer hij de geur van andere Pokémon waarneemt, wroet Wiglett in het zand om zich te verstoppen.

Een deel van het lichaam van Wiglett steekt uit het zand, zodat hij voedsel uit de zee kan halen. Het is nog steeds niet duidelijk hoe de rest van zijn in het zand verborgen lichaam eruitziet of hoe lang het is. De gelijkenis van Wiglett met Diglett is naar verluidt puur toeval en het gevolg van de aanpassing aan zijn omgeving.

Category: Garden Eel Pokémon
Type: Water
Height: 1,2 m
Weight: 1,8 kg
Ability: Gooey/Rattled

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password