Gloednieuwe PlayStation 4 Pro beelden van Killing Floor 2

Weerzinwekkende Zeds gespot in gloednieuwe PlayStation 4 Pro beelden van Killing Floor 2

Tripwire Interactive kondigt met veel plezier gloednieuwe materialen aan van de opkomende succesvolle co-op sci-fi horror FPS game, Killing Floor  2. Op het podium van het Sony PlayStation evenement in New York is afgelopen maand bekend gemaakt dat Killing Floor 2 beschikbaar zal zijn op de lancering van het onlangs aangekondigde PlayStation 4 Pro computer entertainment systeem, naast het PlayStation 4 computer systeem en PC. Vandaag toont Tripwire Interactive de allereerste videobeelden en screenshots van Killing Floor 2 voor het PlayStation 4 Pro platform.
De PlayStation®4 versie van KILLING FLOOR 2 bevat het volgende:

  • 1800p checkboard rendering op 4K TV (3200×1800) geoptimaliseerd voor 4K TV’s
  • Effectieve supersampling en verhoogde fps op HDTV
  • Gebruik van extra geheugen waardoor texture resolutie wordt verhoogd naar “Ultra Textures”

KILLING FLOOR 2 is ontwikkeld door Tripwire Interactive en wordt uitgegeven door Deep Silver en Iceberg Interactive voor PlayStation®4 Pro, PlayStation®4, and PC. De game wordt wereldwijd gelanceerd op 18 november 2016.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password