Gloednieuwe lanceringstrailer voor Apex Legends: Ignite onthuld

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de lanceringstrailer voor Apex Legends: Ignite uit de doeken gedaan. De trailer werpt een blik op de nieuwste Legend genaamd Conduit. Onder het genot van een snel muzikaal nummer geeft zij antwoord op de vraag: “Wat maakt haar een echte Legend?”.

Na jaren vanaf de zijlijn te hebben toegekeken, is het eindelijk tijd voor Conduit om te schitteren nu ze meedoet aan de Apex Games. Uitgerust met de bestraalde overblijfselen van de Titan Monarch-batterij, schermt ze haar squad af en staat ze klaar om zich vechtend een weg naar de top te banen.

Meer informatie over Apex Legends: Ignite wordt bekendgemaakt in de aankomende gameplay-trailer die op 26 oktober verschijnt. Ignite is binnenkort beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password