Gloednieuwe ‘Galactic Edition’ van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt uit op 2 november

Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben de gloednieuwe Galactic Edition aangekondigd voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga: het meest uitgebreide LEGO Star Wars-spel tot nu toe met alle negen films uit de Skywalker-saga en dertien pakketten met speelbare personages vanuit het hele sterrenstelsel. Het spel is vanaf 2 november 2022 beschikbaar voor Xbox One-consoles, Xbox Series X, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en op pc.

De Galactic Edition bevat zes nieuwe pakketten in de Character Collection 2, Star Wars: Andor, de tv-special LEGO Star Wars: Summer Vacation, Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Star Wars: The Book of Boba Fett, Star Wars: Rebels en Star Wars: The Clone Wars, voor een totaal van meer dan dertig speelbare personages. Plus de zeven pakketten uit de originele Character Collection: The Mandalorian Seizoen 1, Solo: A Star Wars Story, de klassieke personages, het Trooper-pakket, Rogue One: A Star Wars Story, The Mandalorian Seizoen 2 en The Bad Batch. Kopers van de digitale versie kunnen bovendien het klassieke, speelbare personage Obi-Wan Kenobi™ ontgrendelen, dat niet los verkrijgbaar is.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is ontwikkeld door TT Games in samenwerking met de LEGO Group, Lucasfilm Games en uitgever Warner Bros. Games. Dit veelgeprezen spel werd sinds de lancering in april van dit jaar al door meer dan zes miljoen spelers wereldwijd gespeeld.

LEGO Star Wars: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga heeft de meest uitgebreide lijst met speelbare personages in de LEGO Star Wars-reeks. Spelers maken gebruik van lichtzwaarden, pulskanonnen en kettingaanvallen met de grootste legendes uit alle tijdperken van de Skywalker-saga. Spelers kunnen het in de rol van hun favoriete personage zoals Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 en talloze andere helden opnemen tegen de krachten van het kwaad.

Ook kunnen ze de beste ruimte- en landvoertuigen besturen. Denk bijvoorbeeld aan reizen met lichtsnelheid in de Millennium Falcon om aan de keizerlijke ruimteschepen te ontsnappen, de strijd aangaan met TIE-fighters van de First Order in X-Wings van het Verzet of podracen op Tatooine. Spelers kunnen door hyperruimte reizen en planeten verkennen die ze tijdens hun avonturen ontgrendelen. Van de junglemaan Ajan Kloss tot de dynamische, bevolkte planeet Coruscant: het LEGO Star Wars-heelal is jouw speelplaats.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password