Glitched Reality: NBA 2K21 MyTEAM Season 6 begint vandaag

Fans kunnen MyTEAM nu ervaren met een mysterieuze twist, rewards en meer
2K heeft vandaag aangekondigd dat het nieuwe seizoen van MyTEAM is gearriveerd in NBA 2K21 op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Google Stadia en pc. Een geheimzinnige Glitched Reality staat centraal en niets is wat het lijkt in MyTEAM Season 6! Ontdek de geheime codes en speel alle bijkomende Glitched Reality mysteries vrij.

Als voortzetting van de structuur van het debuutseizoen in de geschiedenis van de franchise staan in Season 6 – Glitched Reality onder andere mysterie, progressie en rewards centraal in een verscheidenheid aan nieuwe content voor ballers om van te genieten. Zo bevat Season 6:

  • Nieuwe Level 40 Prize: de eerste Dark Matter Level 40 reward voor MyTEAM, J.R. Smith;
  • Nieuwe signature challenge van season headliner Dwyane Wade;
  • Verzamel tot wel dertien volledige player lineup’s aan reward Galaxy Opals door verschillende MyTEAM-modus uitdagingen te voltooien, waaronder superstars zoals Rashard Lewis, Michael Redd, Jerry Soan en Artis Gilmore;
  • Nieuwe Glitched tier in Domination met een Galaxy Opal Evo naar Dark Matter Mel Daniels als de ultieme 99 star reward;
  • Begin het nieuwe seizoen met een Sapphire Evo Jimmy Butler als Level 1 reward;
  • Meer geheime codes voor fans om te ontrafelen tijdens MyTEAM Season 6.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password