Gimme More Huhn! Crazy Chicken Xtreme lanceert voor Nintendo Switch en PlayStation

GS2 Games kondigde vandaag aan dat de langlopende, bestverkopende wacky pluimvee-schietfranchise terug is in een geheel nieuwe editie voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5. Crazy Chicken Xtreme leidt spelers op een achtervolging om het ondeugende korhoen te vangen door een boscamping, een spookkasteel en een middeleeuws dorp.
Oorspronkelijk gecreëerd in 1998 als een stunt om whisky te adverteren, werd het Moorhuhn-spel een virale kaskraker, die bijna 50 gametitels voortbracht op consoles, pc en mobiele platforms, evenals een geanimeerde tv-serie, stripboeken, merchandise en zelfs de comic-popsingle “Gimme More Huhn.”

Naast de nieuwe locaties beschikt Crazy Chicken Xtreme over een verscheidenheid aan verraderlijke wapens, prachtig getekende graphics en twee offline multiplayermodi voor maximaal vier spelers. De Switch-versie beschikt ook over bewegingsdetectie om wapencontrollers te ondersteunen.

Crazy Chicken Xtreme is door de ESRB beoordeeld als “E10+”.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password