Gigantische update nu beschikbaar voor managementsim, Let’s School

PM Studios en Pathea Games zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de geliefde schoolmanagementsimulatiegame Let’s School vandaag de grootste update tot nu toe heeft ontvangen – getiteld ‘New Semester’.

Let’s School lanceerde in 2023 als een verborgen juweeltje op Steam en kreeg een 92% positieve beoordeling van meer dan 3600 gebruikersreviews. Sindsdien heeft Pathea hard gewerkt aan het uitbreiden van elk aspect van deze goed ontvangen titel. In Let’s School kruipen spelers in de huid van een solistische schooldirecteur, met de ultieme taak om een vervallen instelling om te toveren in een uniek educatief toevluchtsoord met prachtige landschappen en gebouwen van wel zes verdiepingen!

Let’s School is een fusie tussen een traditionele bouwsim en een schoolmanagementgame en absorbeert niet alleen al het goede van Westerse en Oost-Aziatische instellingen, maar biedt ook de mogelijkheid om het dagelijkse leven van elk individu te ervaren en hun lot mogelijk ten goede te vormen. De interacties, relaties en vriendschap die opbloeien terwijl je je school opbouwt, is een van de meest fascinerende dingen aan deze culthit.

Met de 25% korting op de prijs en de New Semester grote content update, is er nog nooit een beter moment geweest om Let’s School uit te proberen!

De gratis New Semester-update biedt een verbeterde tutorialervaring, naschoolse clubs, nieuwe bouwstijlen en nog veel meer. Om deze nieuwe content in actie te zien,
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password