GIGABYTE introduceert AORUS pro-gaming laptops Met een wereldklasse koelsysteem

Afkomstig van het toonaangevende PC-merk GIGABYTE Technologies, blijft het vooraanstaande gaming merk AORUS gaming fans van over de hele wereld bedienen. AORUS de leider in de gaming-industrie op het gebied van laptops door de lat steeds hoger te leggen en het doorbreekt van prestatiebarrières. De combinatie van vakmanschap en het gebruik van brute kracht zorgt ervoor dat AORUS de nieuwe standaard zet voor” prestaties onderweg voor pro’s” met deze robuuste, licht van gewicht, en makkelijk mee te nemen laptops. AORUS domineert ook in 2020 de gaming-industrie door de introductie van de gloednieuwe mid-range AORUS 5 vB en AORUS 7 vB, uitgerust met de nieuwe 10th generation Intel® Core™ i7 processor, dankzij de premium en onderscheidende behuizing en ongeëvenaarde prestatiekenmerken als basis.

Beide nieuwe leden van de AORUS-familie zijn makkelijk mee te nemen, hebben een verbeterde thermaal koelsysteem, 144Hz high-speed refresh en wijde gamma display en vegen daarmee op indrukwekkende wijze de concurrentie van de tafel. “Wij richten ons op het leveren van uitzonderlijke visuele ervaringen en tegelijkertijd bieden wij prestatiegerichte gamers een overweldigende, visueel meeslepende en zeer intense game-ervaring. Bovendien zijn deze flagship laptops betaalbaar en een goede keuze voor gebruikers die hun laptop overdag voor werk gebruiken en er ‘s avonds mee gamen”, aldus Steven Chen, vice-president GIGABYTE Mobility Business Center.

 

WINDFORCE Cooling System | Koel wanneer het nodig is
Het is algemeen bekend dat de processor (CPU) en de grafische kaart (GPU) veelal de oorzaak zijn voor oververhitting in gaming laptops. Zo worden steeds meer hoogwaardig presterende gaming laptops geproduceerd die “licht en dun” zijn zonder een fatsoenlijk koelsysteem. Dit compromis veroorzaakt onverwachte oververhittingsproblemen, zoals lag, dalende gebruiksduur en een kortere levensduur van componenten. Het koelsysteem van de AORUS 5 vB en AORUS 7 vB zijn voorzien van de WINDFORCE cooling technology. Deze techniek zorgt voor de CPU en GPU door meer dan 150W aan effectieve hitte af te voeren met vier geoptimaliseerde heat pipes en heat sinks. Dit zijn de koelprestaties voor gamers die moeiteloos willen winnen.

Je bent één met de game | GeForce RTX™ x 144Hz Ultra-Fast Display
De AORUS 5 vB and AORUS 7 vB zijn uitgerust met de NVIDIA® GeForce RTX™ 20 series grafische kaart. Deze kaart ondersteunt Real Time Ray Tracing en DLSS technologie dat de algemene prestatie verbetert terwijl een lager vermogensverbruik en temperatuur wordt behouden. Gamers zullen zeldzame functies ontdekken zoals het IPS FHD display dashboard en de ultrasnelle 144Hz refresh rate dat scherpe en anti-ghosting beelden produceert, speciaal voor FPS gamers die de leiding willen nemen voordat de game goed en wel gestart is.

Nieuwste 6 cores 10e generatie mobiele processor | Intel® Core™ i7-10750H
Een van de belangrijkste upgrades is de toevoeging van de nieuwste 10th gen Intel® Core™ i7-10750H processor. Met 6 cores en tot 5.0GHz Boost clock ervaren gamers tien keer meer kracht wanneer zij AAA-games spelen. Daarnaast maakt GIGABYTE de reputatie waar omtrent kwaliteitsgarantie en bezuinigen ze nooit op andere onderdelen, door samen te werken met wereldwijd geroemde hardware vernieuwers voor DDR4-2933 geheugen, 2 M.2 SSD + 1 HDD opslagsysteem en bliksemsnel Wi-Fi 6 internet. Gamers staat een soepele, robuuste en stabiele game-/werkervaring te wachten, altijd klaar voor elk type slagveld, of dit nu in de vergaderkamer of tijdens een grote raid is.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password