Ghostwire: Tokyo lanceert op 12 april op Xbox, samen met een nieuwe content update

Op 12 april lanceren Bethesda Softworks en Tango Gameworks een gratis update van de bovennatuurlijke actiegame Ghostwire: Tokyo met een geheel nieuwe spelmodus, nieuwe gebieden om te verkennen, uitgebreide verhaalscènes, verbeteringen in de levenskwaliteit en meer voor huidige en toekomstige eigenaren op PlayStation 5 en pc.

Daarnaast wordt de bijgewerkte en uitgebreide versie gelanceerd met Xbox Game Pass op Xbox Series X|S en Windows pc. De nieuwe content en gameplaymodi in de Spider’s Thread-update bieden de meest complete versie van Tango’s spookachtige Tokio vanaf dag één op Xbox en pc met Xbox Game Pass.

Nieuw speltype Spider’s Thread

In het speltype Spider’s Thread moeten spelers, naast de hoofdgame, in 30 levels een selectie maken uit meer dan 120 handgemaakte levels met maar één doel: het einde halen. Naarmate spelers de uitdagingen en levels voltooien, spelen ze meer vaardigheden vrij en verdienen ze in-game valuta om uit te geven aan upgrades.

Verken nieuwe gebieden en ontdek meer verhaal

De Spider’s Thread-update voegt nieuwe locaties toe om te bezoeken in de door geesten geteisterde straten van het bovennatuurlijke Tokio, waaronder de plaatselijke middelbare school. Op deze nieuwe locaties kunnen spelers nieuwe missies uitvoeren en meer mysteries ontdekken. Het verhaal van de hoofdgame krijgt ook uitgebreide cutscenes, waardoor spelers een dieper inzicht krijgen in de plot tijdens het avontuur van Akito & KK om de dreigende Hannya te stoppen met het vernietigen van Tokio.

Nieuwe vijanden met nieuwe vaardigheden

In de Spider’s Thread-update komen er gevaarlijke nieuwe bezoekers naar Tokio, zoals de onzichtbare Silent Gaze of de ongrijpbare Retribution. Om deze nieuwe vijanden te verslaan, krijgt Akito nieuwe vaardigheden, waaronder Charge Rush en de verwoestende Counter Attack.

Ghostwire: Tokyo‘s gratis Spider’s Thread-update is op 12 april beschikbaar voor alle Ghostwire: Tokyo-spelers. Ghostwire: Tokyo is nu beschikbaar voor PlayStation 5 en pc en arriveert op Xbox Series X|S en pc met Xbox Game Pass op 12 april.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password