Ghostrunner 2 viert het jaar van de draak

Ghostrunner 2, de first-person cyberpunk-actiethriller van de toonaangevende videogame-uitgever 505 Games en ontwikkelaar One More Level, viert het Jaar van de Draak met langverwachte gratis contentupdates. Als onderdeel van de viering van het Lunar New Year is er vanaf 8 februari een veelgevraagde Chinese VO, samen met een uitbreiding van de huidige ‘Roguerunner.exe Mode’ waarin je Jacks wingsuit onder de knie moet krijgen, meer parkour-elementen en gemene vijandelijke confrontaties.
Voor fans die de Season Pass of Brutal Edition hebben gekocht, komt op 8 februari ook de dodelijke nieuwe Dragon Pack-uitbreiding uit, die cosmetische content bevat met als thema het Jaar van de Draak. De nieuwe content is ook los verkrijgbaar voor €4,99 en bevat…

  • Drie zwaardskins
  • Drie handskins
  • Een gloednieuwe motor skin

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password