Ghostrunner 2 stijgt naar nieuwe hoogten op 26 oktober 2023

Ghostrunner 2, de first-person cyberpunk-actiethriller van 505 Games en One More Level, is vanaf donderdag 26 oktober wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam, Epic en GOG en is vanaf vandaag te bestellen. Fans die de Brutal Edition van Ghostrunner 2 kopen, krijgen 48 uur eerder toegang en andere extra in-game content.

Bekijk nu de nieuwe trailer met daarin Jacks strijd vol actie tegen de gewelddadige AI-cultus die zich buiten Dharma Tower heeft verzameld. Vandaag krijgen fans een nieuwe blik op de nieuwe krachtige motor- en voertuiggevechten, plus een groot aantal breinbrekende vijanden en gevechten waar Jack het later dit jaar tegen op zal nemen. Met het vernieuwde progressiesysteem van Ghostrunner 2 kunnen zowel veteranen als nieuwkomers uitdagende gevechten aangaan met een verhoogde focus op laagdrempeligheid en een nieuw ‘blokkeer en perfectioneer’ pareer systeem.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password