Ghostrunner 2: registratie voor de bèta is nu open en belangrijke aankondigingen staan gepland voor 21 augustus

Uitgever 505 Games en ontwikkelstudio One More Level hebben aangekondigd dat belangrijke details over Ghostrunner 2 worden onthuld op maandag 21 augustus voorafgaand aan Gamescom.

Fans kunnen nu al hun interesse in de game tonen door zich in te schrijven voor de gesloten bèta. Maar de plaatsen zijn zeer beperkt!

Daarnaast is er een video beschikbaar over de gebeurtenissen die hebben geleid tot Jacks ontsnapping uit de Dharma Tower, voor degenen die op de hoogte willen blijven van het verhaal van Ghostrunner 1, vooruitlopend op de release van Ghostrunner 2 later dit jaar.

Ghostrunner 2 is een first-person actiegame die zich afspeelt in een cyberpunkwereld en verkrijgbaar is op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC (Steam en Epic Games Store). In dit nieuwste deel van de franchise wachten spelers nieuwe krachten, vaardigheden die je kunt upgraden, vrijheid van verkenning, een uitgebreide lore en gloednieuwe vijanden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password