Ghostrunner 2 onthult DLC-plannen inclusief nieuwe spelmodus; eerste cosmeticapakket verschijnt 7 december

505 Games en One More Level hebben vandaag een nieuwe Ghostrunner 2 trailer uitgebracht waarin de post-launch DLC content voor de first-person perspective slasher wordt aangekondigd. Haal de vier cosmetische DLC-pakketten en nieuwe spelmodi afzonderlijk of samen met korting op als onderdeel van de Season Pass.

Koop de Brutal Edition om de Season Pass, exclusieve cosmetica en 48 uur vroege toegang te krijgen vanaf dinsdag 24 oktober. Deluxe en Standard edities verschijnen op donderdag 26 oktober.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password