Ghostrunner 2 nu wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC

Ghostrunner 2, de first-person cyberpunk-actiethriller van 505 Games en One More Level, verschijnt vandaag op PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam, Epic en GOG. Jack maakt zijn triomfantelijke terugkeer, komt tevoorschijn uit Dharma Tower en duikt halsoverkop naar de gevaren die daarachter wachten.
Het supersnelle vervolg speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van het originele Ghostrunner af en volgt cyberninja Jack terwijl hij vecht tegen een gewelddadige AI-cultus. Hanteer opnieuw een vlijmscherpe katana en baan je een weg door de meedogenloze aanval van uitzinnige sekteleden, cybernetische krijgsheren en angstaanjagende AI-entiteiten, zowel binnen als, voor het eerst, buiten Dharma Tower.

Ga de strijd aan met voertuigen, slinger door obstakels en knal vijanden neer op een razendsnelle motorfiets. Te voet maakt Jack gebruik van zijn iconische parkour- en Gap Jammer-bewegingsset uit de oorspronkelijke game, verbeterd en uitgebreid voor snelle verplaatsingen over verschillende oppervlakken in zowel neonverlichte stedelijke omgevingen als een zandverstrooide woestenij. Glijd stijlvol, sprint en ontwijk dodelijke aanvallen van een reeks nieuwe tegenstanders.

Ghostrunner 2 gaat nog een stapje verder met nieuwe vaardigheden en een vernieuwd progressiesysteem. Verken nieuwe gevechtsopties en vind de juiste aanpak om te ontwijken, pareren en vijanden te vernietigen die Jack met één slag kunnen doden. Versla eindbazen met meer vrijheid en leer hoe je hun sluwe nieuwe trucs kunt overwinnen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password