Ghostrunner 2 doet mee aan Steam Next Fest vieringen met Demo en Developer Streams

Ghostrunner 2 van 505 Games en One More Level neemt deel aan Steam Next Fest: October 2023 Edition na onlangs goud te zijn gegaan! Speel de demo nu op Steam.

Snijd door verwrongen technocultisten en scheur door adrenalineverhogende motorsegmenten terwijl Jacks strijd voor vrijheid zich uitbreidt naar de wereld buiten Dharma Tower. Bekijk een nieuwe trailer met een aantal van de grootste lofbetuigingen uit previews, en leer de cyber-krijger Jack kennen door middel van een samenvatting van de gebeurtenissen in de eerste game voorafgaand aan zijn nieuwe zoektocht om een AI-aanbiddende sekte uit te schakelen.

Reserveer de volledige game vandaag nog om het Traditional Katana Pack vrij te spelen, inclusief twee zwaardskins en twee handskins. Koop de Brutal Edition voor 48 uur vroege toegang vanaf dinsdag 24 oktober.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password