Ghost Story Games debuteert tweede trailer voor aankomende verhalende first-person shooter Judas

Ghost Story Games, de ontwikkelstudio onder leiding van creatief directeur Ken Levine, heeft vandaag een geheel nieuwe trailer uitgebracht voor Judas, de verhalende first-person shooter voor één speler die momenteel in ontwikkeling is voor het PlayStation 5 computer entertainment system, Xbox Series X|S consolesystemen en pc via Steam en Epic Games Store. De trailer, die werd onthuld tijdens de Sony State of Play, markeert de meest recente update voor de titel sinds de onthulling eind 2022 en bevat nieuwe, in-game beelden die zijn opgenomen op PlayStation 5.

De “Who is Judas”-trailer biedt een diepere blik op de setting van de game aan boord van de Mayflower, een ruimtestad waarvan de inwoners getraind zijn om elkaar te verscheuren voor zelfs de kleinste overtredingen en waar machines elk aspect van het bedrijfsleven, de kunst en de overheid beheersen. Jij, als Judas, bent de drijvende kracht achter elke gebeurtenis in een mysterieus verhaal met een nieuwe cast aan personages om te leren kennen – en te veranderen – in een wereld waarin elke beslissing die je neemt van invloed is op hoe het verhaal zich ontvouwt.
Ghost Story Games is opgericht door Ken Levine (creatief directeur van System Shock 2, BioShock en BioShock Infinite) en voormalige ontwikkelaars van Irrational Games. De missie van de studio is om verhaalgedreven ervaringen te creëren die geworteld zijn in meeslepende wereldopbouw en gameplay. Hun passie en stamboom resulteren al meer dan 25 jaar in genrebepalende ervaringen.

 

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password