Ghost signal: A Stellaris Game Launching March 23 for Meta Quest 2

Fast Travel Games heeft vandaag aangekondigd dat Ghost Signal: A Stellaris Game op 23 maart lanceert voor Meta Quest 2. Ghost Signal: A Stellaris Game is een VR action roguelite die ruimtekapiteins uitdaagt om de onbekende ruimte in te trekken op zoek naar het raadselachtige Ghost Signal. Gretige ontdekkingsreizigers kunnen de game nu op de verlanglijst zetten of pre-orderen in de Meta Quest Store. Wie de titel voor 23 maart bestelt, krijgt 10% korting.

  • In Ghost Signal: A Stellaris Game ontmoet de kapitein verschillende buitenaardse rassen, vecht hij tegen monsterlijke wezens en neemt hij deel aan intense intergalactische gevechten. De functies omvatten:
  • INTERSTELLAR SPACE BATTLES: Gebruik het hele geschut van de Aurora tegen vijandelijke armada’s. Plunder of koop power-ups zoals bevriezingsstralen, atoomraketten of zelfs drakenmetgezellen.
  • Een universum vol wonderen: Als kapitein van de Aurora ontmoet je vreemde aliens in hun thuiswerelden en ga je verloren tempels binnen op zoek naar het mysterieuze signaal dat zelfs de dood lijkt te trotseren.
  • UPGRADE & CUSTOMIZE: Scan exotische wezens voor het logboek en doe onderzoek in meerdere technologiebomen. Dankzij de asynchrone multiplayer kunnen kapiteins de verlaten schepen van andere spelers doorzoeken op kostbaarheden.
  • EEN NOOIT EINDIGE REIS: Naast de verhaalmodus waarin willekeurige kaarten elke sessie uniek maken, bevat Ghost Signal: A Stellaris Game dagelijkse uitdagingen met wereldwijde en lokale klassementen om te beklimmen.

Ghost Signal: A Stellaris Game kan ook worden gespeeld met Hand Tracking 2.0.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password