Ghost Recon Breakpoint nu verkrijgbaar op Stadia

 Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, het nieuwste deel in de Ghost Recon-serie, is nu verkrijgbaar op Google Stadia.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint op Stadia maakt gebruik van Stadia’s unieke kenmerken, waaronder Stream Connect voor de PvE-modus. Stream Connect laat spelers hun beeld in real-time delen met tot wel drie teamgenoten in de PvE-modus. Het zien van de perspectieven van teamgenoten maakt de communicatie veel gemakkelijker, waardoor spelers samenwerken zoals nooit tevoren. Ook worden, afhangend van de hardware en de internetsnelheid, 4K-resolutie en HDR volledig ondersteund.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is een militaire shooter die zich afspeelt in een diverse en vijandige open wereld. De complete game is solo te spelen of in coöp tot 4 spelers. Het speelveld is Auroa, een mysterieuze eilandgroep waar de meest ontwikkelde technologieën samenkomen met ruwe, ongetemde natuur. Auroa, thuisland van drone-gigant Skell Technology, is nu in verkeerde handen gevallen en al het contact met de buitenwereld is verloren. De Wolves, een levensgevaarlijke groep ex-militairen, hebben de macht over het eiland genomen. De afvallige Ghost eenheid wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. Walkers’ mannen hebben de Skell-drones omgebouwd tot moordmachines en schromen niet om deze te gebruiken.

Nomad en zijn Ghosts zijn op een verkenningsmissie, maar hun helikopters zijn boven Auroa neergeschoten. Gewond, zonder enkele hulp en opgejaagd, beleven spelers een intense militaire ervaring waarin ze vechten om te overleven, de Wolves te verslaan en Auroa terug te veroveren.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password