GFN Donderdag zet zich in met meer games van Electronic Arts op GeForce NOW

Deze GFN Donderdag levert meer gr-EA-t games met twee nieuwe titels van Electronic Arts die de GeForce NOW-bibliotheek vervoegen.

Gamers kunnen nu genieten van Need for Speed HEAT en Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Te streamen via GeForce NOW naar pc’s, Macs, Chromebooks, SHIELD TV en mobiele apparaten met een te laag vermogen.

Het maakt allemaal deel uit van de in totaal acht games die naar de cloud komen, om je weekend goed te beginnen.

Nieuwste toevoegingen van Electronic Arts
Maak je klaar om deze week nog meer geliefde hits van EA te spelen.

Overdag kun je racen en ’s nachts zet je alles op het spel in Need for Speed HEAT (Steam en Origin). Race overdag en gebruik het prijzengeld om je auto’s aan te passen en de actie op te voeren in illegale straatraces ’s nachts, waarin je je reputatie opbouwt terwijl je het opneemt tegen de politie die de stad overspoelt.

Maak de Peashooters klaar en bereid je voor op een plantengevecht tegen zombies in Plants vs Zombies Garden Warfare 2 (Origin). Breng het gevecht deze keer naar de zombies en help de planten een met zombies gevuld Suburbia terug te veroveren uit de klauwen van Dr. Zomboss.

Stream deze nieuwe toevoegingen en meer Electronic Arts-games op al je apparaten met ongeëvenaarde prestaties uit de cloud en zo weinig latency dat het lokaal aanvoelt door te upgraden naar de kracht van een GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschap.

Alle games die deze week toegevoegd worden
Bovendien kunnen leden uitkijken naar de in totaal acht nieuwe games die deze week klaar staan om te streamen:

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com