GFN Donderdag viert 1.500+ games en hun reis naar GeForce NOW

Met de Game Developers Conference in volle gang deze week, vieren we alles wat met games te maken heeft, inclusief hoe we samenwerken met uitgevers om games naadloos naar GeForce NOW te brengen.

Game-ontwikkelaars hebben toegang tot een groot aantal GeForce NOW-tools waarmee ze hun games naadloos naar de cloud kunnen brengen. Het vereist nul port werk voor ontwikkelaars en stelt uitgevers in staat om functies zoals account en game library synchronisatie te faciliteren, evenals het leveren van unieke interactieve ervaringen aangedreven door de cloud.

CD PROJEKT RED is een van de vele ontwikkelaars die gebruik maakt van deze GeForce NOW-middelen en komt op 11 april met een nieuwe update voor Cyberpunk 2077, inclusief een technologische preview van de ray tracing: Overdrive Mode voor Ultimate-leden om over apparaten te streamen.

We hebben ook een geweldige nieuwe beloning voor leden, die vanaf volgende week gratis is voor Premium-leden. Leden hebben tot 6 mei de tijd om Captain Marvel’s Medieval Marvel-pak te claimen en het op te nemen tegen vijanden in Marvel’s Midnight Suns, dus zorg ervoor dat je vandaag nog upgrade en opt-in voor beloningen voor de eerste toegang.

Leun dan achterover en geniet van het weekend met deze nieuwe games die vandaag beschikbaar zijn voor de cloud:

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com