GFN Donderdag presenteert de december line-up van 22 nieuwe games, waaronder ‘Marvel’s Midnight Suns’

Het is de mooiste tijd van het jaar en we beginnen de maand goed met onze gameslijst voor december.

Deze GFN Donderdag hebben we 22 nieuwe games beschikbaar om te streamen in december, inclusief de langverwachte release van Marvel’s Midnight Suns. Verken de donkere, bovennatuurlijke kant van het Marvel Universum in dit tactische rollenspel wanneer het later deze maand voor GeForce NOW-leden lanceert.

Bekijk zeker de volledige blog voor de complete lijst van 22 nieuwe games om te streamen, waaronder 9 day-and-date games zoals IXION, Art of the Rail en Master of Magic.

Deze week komt EA’s Battlefield 2042 naar de cloud, met RTX ON en NVIDIA DLSS zodat leden de actie op de dynamisch veranderende slagvelden in volle glorie kunnen beleven. Het lanceert op GeForce NOW net op tijd voor de nieuwste update, “Season 3: Escalation” en een gratis toegangsweekend van 1 tot 4 december. Er is zelfs een beloning alleen voor GeForce NOW-leden om te claimen.

Hier is de volledige lijst van zes games die deze week naar de cloud komen:

  • The Knight Witch (Nieuwe release op Steam, 29 november)
  • Warhammer 40,000: Darktide (Nieuwe release op Steam, 30 november)
  • Fort Triumph (Gratis op Epic Games Store, 1-8 december)
  • Battlefield 2042 (Steam en Origin)
  • Alien Swarm: Reactive Drop (Steam)
  • Stormworks: Build and Rescue (Steam)

Nog steeds op zoek naar een cadeau voor de gamer in jouw leven? Kijk niet verder dan GeForce NOW voor al je game-gifting behoeften – 2 december is de laatste kans om mee te doen aan de “Green Thursday Black Friday” deal; of koop een cadeaubon op elk gewenst moment om jezelf of een vriend te trakteren op high performance gaming.

Het is het perfecte moment om een RTX 3080-lidmaatschap uit te proberen, met 8 uur durende gamesessies, exclusieve toegang tot RTX 3080-servers om sneller in games te komen en RTX ON voor ondersteunde titels, allemaal met ultralage latency.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password